Mag ik mij even voorstellen

Alhoewel ik nog geen letter op papier kan zetten, sterker nog ook nog geen boeh of bah kan zeggen, toch even een kleine introductie op mijn website. Met handen en voeten plus knipperen van de ogen heb ik mij verstaanbaar gemaakt  aan mijn tolk die deze woorden voor mij op de website heeft geplaatst.

Om even voor half vijf, om precies te zijn 3 minuten voor op 29 september 2011 ben ik geboren. Ik het ziekenhuis te Zevenaar waar ik na wegen en meten gelijk al mijn ideale maten kreeg toegemeten. Ik woog  6 pond en 50 gram, maar geloof me die 50 gram die trim ik er wel vanaf.

Mijn lengte was de ideale, precies 50 centimeter, gelukkig maar, want als het 52 was geweest dan zaten jullie weer met incourante kleding maten. Ik zie de gezichten al voor me; “zal dit te krap zijn of is dit wel goed misschien kan ze dit pas aan als ze 16 is”.

Alles is prima verlopen met mij en mijn moeder en na een paar dagen mochten we al weer naar huis. Een riant huis waarin ik een eigen kamer heb betrokken. Dankzij mijn ouders, Dennis Sanders en Ans Westerdaal is deze ook super mooi ingericht, alleen begrijp ik die gordijnen niet. Kan ik toch niet naar buiten kijken???

Wacht maar tot ik groter ben dan regel ik dat zelf wel!

Op mijn website zullen mijn trotse ouders zeker de komende tijd wel een soort van logboek bij gaan houden en zullen er in het fotoalbum wel de mijlpalen in mijn leven worden weergegeven. Dus als je geïnteresseerd bent hoe ik opgroei wip dan af en toe eens langs op mijn site. En als je het leuk vindt ik heb ook een gastenboek. Mag je altijd iets leuks in krabbelen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.